Trgovinsko preduzeće Centralfarm doo je veletrgovina veterinarskih lekova, koja se bavi uvozom, distribucijom i trgovinom veterinarskih lekova i vakcina za upotrebu u veterini, vitamina, dodataka  i  hrane za životinje.

Osnovna delatnost preduzeća je veleprodaja veterinarskih lekova i vakcina za upotrebu u veterini, kao i uvoz i distribucija vitaminskih dodataka za ishranu životinja i pomoćne medicinske opreme.

Centralfarm doo je osnovan januara 2014. godine i za kratak period poslovanja uspeo je da ostvari uspešnu saradnju sa vodećim kompanijama u Srbiji.

Od pocetka svog osnivanja CENTRALFARM je zastupnik španske kompanije MPA VETERINARY MEDICINES AND ADDITIVES i jedini distributer njenih proizvoda u Srbiji. 

Asortiman proizvoda koje mozemo ponuditi našim kupcima prelazi preko 1000 proizvoda različitih domaćih i inostranih proizvođača, svih vrsta i grupa proizvoda.

Centralfarm doo raspolaze svojim magacinskim i kancelarijskim prostorom sa sedištem u Meljaku, na izlazu iz Beograda, na Ibarskoj magistrali.

Centralfarm doo je usmeren ka stalnom usavršavanju stručnog kadra i praćenju inovacija u oblasti veterine i farmacije, uvrstavanjem u svoj asortiman lekova novije generacije, a sve u cilju zadovoljavanja interesa postojećih i pronalaženja novih kupaca.

 

Translate »
0
    0
    Korpa
    Vaša korpa je praznaNastavi kupovinu